PERSBERICHT  februari 2020 

75 JAAR BEVRIJDING : 4-daags Bevrijdingsfestival in Beekbergen

Beekbergen heeft, zoals u wellicht weet, een lange en mooie traditie van Herdenken op 4 mei en 

Vieren van de bevrijding en onze vrijheid op 5 mei.

De Stichting 4 en 5 mei Beekbergen is samen met de Werkgroep 2020 druk bezig om een grootse viering van ‘75 jaar Vrijheid Beekbergen’ te organiseren tijdens het Bevrijdingsfestival van 2 t/m 5 mei. 

Herdenken tijdens de Dodenherdenking op 4 mei blijft zoals u van ons gewend bent; dit jaar uitgebreid met een herdenkingsmoment door Harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen, openlucht Kerkdienst en het nieuwe herdenken van Jan Terlouw in Theater Na de Dam.

Vieren met naast de Bevrijdingsvuurestafette en het ontsteken van het Bevrijdingsvuur de volgende activiteiten: het Liberty Camp, openlucht filmavond, historische fietstocht van 25 km, fietstocht voor wielrenners van 75 km, rondrit historische voertuigen, podia voor Kids en Koren, bevrijdingsconcert door Harmonieorkest PJB met Meisjes van de Wijsjes en als afsluiting het muziekpodium in het Teixeira de Mattospark met optredens van landelijk bekende artiesten.

Alle activiteiten zijn gratis en vrij toegankelijk voor een zo breed mogelijk publiek. 

Kortom een 4-daags programma vol activiteiten voor jong en oud, alle nationaliteiten, geloven en overtuigingen!

Meer informatie over herdenken en vieren in Beekbergen kunt u vinden op www.4en5meibeekbergen.nl en op Facebook.com/4en5meibeekbergen 

    “SAVE THE DATES”  : zaterdag 2 mei t/m dinsdag 5 mei in Beekbergen