Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Bevrijdingsconcert door Harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen onder leiding van dirigent Marten van der Wal. Het orkest brengt een programma dat bestaat uit passende muziek bij ‘Nederland VRIJ’, variërent van bekende vaderlandse liederen tot Hollandse hits.

Speciale gasten bij het Bevrijdingsconcert: de Meisjes met de Wijsjes

Deze veelzijdige Nederlandse vocal-popgroep verwarmt sinds 2015 de harten van het publiek met vierstemmige versies van bekende Nederlandse nummers. Begeleid door harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen zingen zij een aantal verrassende arrangementen van het Nederlandse lied.

Zij klinken als een gouden kwartet. Een sprankelend, fris en krachtig geheel dat welbekende Nederlandstalige liedjes nieuw leven in blaast. Niet om de originele uitvoering te ontkrachten, maar juist om ze te eren met een nieuw “jasje”. Op deze manier hopen zij alle generaties te laten genieten van ons prachtige Nederlandse muziek oeuvre.

​De arrangementen zijn van eigen hand, wat uitmondt in verrassende creaties die met een theatrale knipoog worden uitgevoerd, zoals je ze nog nooit gehoord én gezien hebt…